Burn-out verhaal door Harry Actie

burn-out verhaal

Het burn-out verhaal van Justin verteld door vlogger Harry Actie

Wil je eens een keer een vlog bekijken die echt ergens over gaat? Dan moet je dit filmpje zeker eens bekijken. Hier hoor je in het kort mijn eigen burn-out verhaal. Ik vertel hierin hoe ik in eerste instantie in mijn burn-out terecht ben gekomen. Daarnaast vertel ik over de fysieke klachten van het moment en vertel ik hoe ik uiteindelijk uit de burn-out gekomen ben. Harry en ik hebben ons best gedaan om het verhaal niet te ‘zwaar’ te maken. En dat is goed gelukt! Harry zijn kracht is het bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen op een humoristische manier. Dus ondanks dat het over een gevoelig onderwerp gaat wordt er veel gelachen! Lekker kijken dus!

Burn-out verhaal door Harry Actie 

Burn-out verhaal met een vleugje humor

Het leven gaat niet altijd over rozen. Zo is dat gewoon. IEDEREEN maakt wel eens een periode mee die even wat minder gaat. Vaak schamen we ons hiervoor, terwijl dit totaal niet nodig is! Het hoort er nu eenmaal bij. Hoe traumatisch die burn-out en de periode van 2 jaar wel niet was, achteraf kan ik er heel makkelijk over praten en zelfs lachen!

Harry Actie heeft nog een ander filmpje gemaakt waarin hij studenten van de UVA interviewt over de druk onder studenten. Lekker luchtig en op een grappige manier gemonteerd! Mocht je dit filmpje willen bekijken dan kan dit hier.

Samen helpen we elkaar

De reden dat ik instemde met het verzoek van Harry om mij te interviewen is omdat ik iedereen wil helpen die door zo een zelfde periode heen gaat. Want ik weet hoe moeilijk het kan zijn als je last hebt van burn-out klachten. En weet je wat het mooie is? Doordat ik mijn burn-out verhaal vertel durven andere lotgenoten ook hun eigen burn-out verhaal te delen! Dit doen ze in de ‘Burn-out Blog‘. Op deze mensen ben ik enorm trots! Zij helpen mij om de wereld wat echter, eerlijker en kwetsbaarder te maken. 

Heb jij last van burn-out klachten?

Wist je dat ik naast mijn eigen ervaring nu ook erkend stress en burn-out coach ben? Zo niet, dan weet je het nu! Ongeveer 2 jaar lang heb ik stress bestudeerd en uiteindelijk heb ik zelfs een opleiding gevolgd aan de HRD Academy tot burn-out coach. Dus mocht je ECHT last hebben van stress? Dan kan ik je daar uitstekend mee helpen! Het enige wat je hoeft te doen is een appje te sturen naar 06 – 37 35 51 84 en dan gaan we aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *