Mijn missie

Over mij

De motivatie

"Ik ga de code voor geluk vinden en deze delen met iedereen die het nodig heeft!" Dit is wat ik aan het begin van mijn tweede burn-out schreeuwde. Helemaal gesloopt besloot ik de missie van mijn leven te veranderen.

 

Wie ben ik?

Ik ben een 26-jarige Nederlandse man die al twee keer opgebrand is geraakt. Ik maak deel uit van de generatie, de millennials, die gewoon alles wil. Een perfect lichaam, carrière en sociaal leven. We zijn nooit echt tevreden, vervuld en willen altijd meer. Ik had een baan in Amsterdam als Finance Specialist en ik werkte en studeerde de klok rond terwijl ik alle mensen om me heen plezierde. Het voelde als een triatlon die nooit stopte. Van buitenaf leek het misschien alsof ik alles had, maar ik was nooit echt vervuld of gelukkig. Hierdoor wilde ik altijd meer en bleef ik mezelf pushen tot ver over mijn grens. Uiteindelijk ging ik zo ver door dat mijn lichaam en geest volledig uitgeput raakten. Ik ondervond een zware burn-out en alle negatieve dingen die daarmee gepaard gaan, zoals depressie een paniekaanvallen.

 

Wat is mijn missie?

Tijdens deze periode heb ik een aantal waardevolle lessen geleerd! Enkele lessen die ik graag met je wil delen. Ik weet hoe pijnlijk het is om volledig opgebrand te zijn, maar ik weet ook hoe je er volledig van kan herstellen. Naast mijn persoonlijke ervaringen ben ik ook een opleiding gestart aan de HRD Academy in België om officieel burn-out- en stresscoach te worden! Het is mijn missie om iedereen met burn-out klachten te helpen op een wetenschappelijke en actieve wijze! Nu coach ik mensen om op een effectievere manier met stress om te gaan en hun geluk te vergroten!

Wil je precies weten wat er tijdens mijn burn-out met me gebeurde? Lees dan hier het volledige verhaal!

Real people, real stories