Wie is Justin van 25burnout?

Oprichter 25burnout

Dat ben ik! Mijn naam is Justin, ben de oprichter van 25burnout.nl en ik heb zelf een zware burn-out gehad toen ik 24 jaar was. Het hele verhaal kun je hier lezen. Tijdens deze periode kwam ik er achter dat veel doktoren, psychologen en bedrijfsartsen eigenlijk bizar weinig van burn-out af weten. Uiteindelijk heb ik me zelf verdiept in stress en heb ik naast mijn eigen ervaring ook de opleiding tot erkend stress- en burn-out coach afgerond. Ik heb die burn-out dus echt zelf geleefd en ben daarnaast ook een echte stress specialist van de VESB. Ik weet precies hoe jij je voelt en ik weet wat je juist WEL en juist NIET moet doen om uit die burn-out te komen.

Mijn missie

Ik wil de wereld beter maken! Als stresscoach sluit dit natuurlijk perfect aan bij mijn missie. Ik wil iedereen met burn-out klachten begeleiden naar een sterk herstel. Hierbij vind ik een paar dingen belangrijk.

1. De wetenschap centraal

Of ik nu coach, presenteer of artikelen schrijf. Alles wat ik vertel is op onderzoeken gebaseerd en werkt dus echt. Ik ben dus niet die yogaleraar die moeders gaat vertellen dat kinderen vaccineren slecht is.

2. Het is echt

De persoonlijke verhalen die ik deel van lotgenoten zijn kwetsbaar en echt. Echte mensen, echte verhalen. Ik vind het bewonderenswaardig dat mensen hun persoonlijke burn-out verhaal durven te delen. Ik weet dat ik tijdens mijn burn-out vaak dacht dat ik de enige was met deze klachten. Maar ik was helemaal niet alleen. Je zult zien dat bij het lezen van deze persoonlijke verhalen ook jij je meer begrepen zult voelen.

3. Simpel en leuk

Ik hou ervan als moeilijke zaken op een simpele en leuke manier uitgelegd worden. Tijdens het coachen en presenteren maak ik gebruik van oefeningen die jou confronteren met jouw manier van reageren op stress. Heel waardevol en nog leuk ook! Daarnaast zorg ik in mijn blogs dat de complexe onderzoeken van stress simpel en leuk vertaald worden naar het dagelijks leven.

Blij dat je er bent

Dus ik ben blij dat je er bent! Kijk eens lekker rond en heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon hoi zeggen? Stuur me dan zeker een berichtje. Ik hoor graag van je!